
ساخت سوله برای تولیدی از جمله خدمات شرکت سبک طرح می باشد . همانطور که کم و بیش اطلاع دارید واحد های تولید از واحد های کوچک همچون تولیدی های محلی گرفته تا واحد های بزرگ همچون کارخانجات ، همگی پایه و اساس تامین نیاز های اصلی بازار هستند . تولید نقش بسیار بزرگی در رشد یک کشور ، افزایش صادرات ، ورود ارز و کالاهای مورد نیاز می باشد . از این جهت و با توجه به منابع غنی موجود در کشور ما ، واحد های تولیدی در تمامی دوران ها همواره یک منبع درآمد خوب برای دارندگان آنها محسوب میشوند .
از این جهت اگر در فکر راه اندازی یک واحد تولیدی هستنید حتما اطلاع دارید که هزینه های زیادی در مقابل شما قرار دارد . هزینه دستگاه ها و ماشین آلات ، هزینه پرسنل که شامل دستمز و بیمه و … می باشد و سایر هزینه ها . در این بین یکی از هزینه هایی که ممکن است در صورت استقرار در یک محل ثابت متحمل آن شوید ، راه اندازی محل فعالیت شما است .
واحد های تولیدی کوچک معمولا در داخل شهر و واحد های زیر زمین آپارتمان های بزرگ قرار دارند . واحد های کوچک تر از آنها نیز به همین تریتب . اما واحد های بزرگتر ملزم به استقرار در خارج شهر و شهرک های صنعتی هستند . در اینصورت این واحد های به نوعی واحد های تولیدی صنعتی نیز شناخته می شوند .
اگر زمین خام در شهرک های صنعتی در اختیار شما قرار دارد ، هرچند که شما تنها مالک زمین باشید و قصد ساحت یک واحد صنعی برای اجاره را داشته باشید و یا حتی هم صاحب زمین و هم خودتان نیز صاحب کسب و کار باشید ، روش های مختلفی جهت ساخت سازه واحد تولیدی وجود دارد . یکی از بهترین روش هایی که میتوان با هزینه کمتر ، زمانی سریع تر و استحکام به مراتب بالا واحد تولیدی را به مرحله اجرا رساند ساخت توسط سوله یه به عبارتی ساخت سوله برای تولیدی است .
سوله یک سازه فلزی است که میتوان با انجام محاسبات دقیق بر روی نحوه ساخت آن ، یک سازه قدرتمند ، استاندارد و همیشگی را جهت فعالیت های مربوطه ایجاد کرد . سوله ها در دو نسل قدیم و جدید وجود دارند . سوله های نسل قدیم را سوله سنگین و سوله های نسل جدید را سازه های سبک می نامند . سازه های سنگین که در عموم با نام سوله های تیرورقی نیز شناخته می شوند از اولیه ترین و البته مستحکم ترین نسل سوله ها هستند . این سازه ها در حال حاصر نیز کاربرد دارند اما دایره کاربرد آنها برای سازه های کوچک تا متوسط می باشد چرا که برای سازه های بزرگ به دلیل وزن و تناژ بالای فولاد مصرفی در آنها اولا قابلیت اجرا ندارند و دوم اینکه اگر این فاکتور ها نیز بتواند اجرا شود ، با توجه به تناژ بالای فولاد هزینه بیشتری خواهد داشت .
در حالت استاندارد سازه های تیرورقی از استحکام بسیار بالایی برخوردار می باشند و میتوان برای سازه های کوچک تا متوسط همچون سالن های ورزشی ، سالن های مرغداری و برخی سازه های از این دست ، از سوله تیرورقی یا هزینه متناسب تر بهره مند شد .
اما اگر سازه ابعاد و اندازه بزرگی داشته باشد ، با توجه به محاسبات ، قادر به استفاده از سازه های تیرورقی نیستیم و همانطور که گفته شد اگر قادر هم باشیم ، از پس هزینه های آن بر نخواهیم آمد . دلیل پیدایش سازه های سبک نیز همین محدودیت های سوله های نسل قدیم بود چرا که واحد های صنعتی هرروز بزرگ تر می شدند و ساخت سوله برای تولیدی هایی با ابعاد بزرگتر بسیار سخت تر بود .
بهترین روش ساخت سوله برای تولیدی کدام است ؟
همانطور که تا اینجا متوجه شدید ابعاد سازه یکی از فاکتور های مهم جهت انتخاب نوع سوله است . اما علاوه بر ابعاد ، فاکتور دیگری نیز به نام ، کاربری سوله وجود دارد . یعنی به عبارتی باید مدنظر داشته باشیم که چه فعالیت یا فعالیت هایی قرار است داخل این سوله انجام شود . هدف ما در اینجا ساخت سوله برای تولیدی بوده و ابعاد سازه های تولیدی نیز معمولا بزرگ است .
مطمئنا همانند همه ، شما نیز در قدم اول در فکر کاهش هزینه هستید اما اگر کمی دور اندیش باشید حتما می دانید که نمیتوانیم استحکام و استاندارد را فدای کاهش قیمت کنیم . از این جهت باید دقت داشته باشیم که چگونه سازه خود را به مرحله اجرا میرسانیم . در ساخت سوله برای تولیدی باید مدنظر داشت که دستگاه ها و ماشین آلات مختلف در داخل سازه مستقر شده و همچنین احتمال تردد وسایل باریری و یا بارگیری در دهانه و داخل سوله وجود دارد و به عبارتی فضای داخل سوله باید به اندازه کافی مفید برداشت شود .
در اینگونه شرایط ستون های میانی از جمله مشکلاتی هستند که داخل سازه مطرح است . اما اگر از سازه های سبک جهت ساخت سوله برای تولیدی استفاده کنیم داستان متفاوت است . سازه های سبک با توجه به مهندسی خاص ، حداقل میزان مصزف فولاد را دارند از این جهت وزن آنها نیز نسب به نوع تیرورقی مسلما کمتر است . اگر محاسبات دقیق و هوشمندانه بر روی سازه های سبک در مراحل طراحی و ساخت انجام شود میتوان گفت از 30 تا 50 درصد میتوان هزینه های ساخت را در مجموع کاهش داد .
در سوله های سبک تعداد ستون های میانی ، یا صفر و یا نهایتا چند ستون مختصر است از این جهت در داخل سوله فضای مفید بسیار زیادی در احتیار داریم . از این جهت که اکثر قطعات این نوع سازه ها به صورت پیچ و مهره هستند لذا نصب و یا باز کردن سازه بسیار سریع تر صورت خواهد گرفت و اگر زمانی نیاز به جابجایی سازه نیز داشتید میتوانید به راحتی آن را باز و به محل دیگر منتقل نمائید .
همچنین سرعت ساخت این نوع سازه ها در کارگاه سوله سازی نیز به مراتب بالاتر است . تمامی این موارد ، یعنی وزن کلی سازه ، فنداسیون سبک ، مدت زمان کمتر برای ساخت و اجرا نهایتا هزینه های مجموع را بسیار کاهش خواهد داد . سوله های سبک انواع مختلفی دارند از جمله کاربردی ترین نوع سازه های سبک میتوان به نوع خرپایی و نوع لوله اشاره کرد . البته یک نوع دیگر از سازه های سبک نیز به نام سوله های ubm وجود دارد که برای واحد های تولیدی توصیه نمی شود حتی اگر سازه ابعاد کوچک تری داشته باشد .
ساخت سوله برای تولیدی را میتوان به راحتی توسط سازه های خرپایی و همچنین سازه های لوله انجام داد . سازه های لوله برای واحد های کوچک و سازه های خرپایی برای واحد های بزرگ توصیه می شود . مجموعه سبک طرح به عنوان یکی از شرکت های موفق در زمینه ساخت هزاران متر مربع سوله در تمامی تقاط کشور ، آماده همکاری با تمامی کارفرمایان و صاحبان مشاغل تولید می باشد . جهت مشاوره و همکاری با مجموعه می توانید از طریق پل های ارتباطی با ما در تماس باشید .